Ropenkelo
 

Esittely

 
IMG_9646.JPG
 

Ropenkelo on rauhallinen, luonnonläheinen kelohonka paritalon puolikas, jossa on kaksi makuu­huonetta, olohuone / keittiö, sauna, wc ja suihku, sekä parvi. Mökki on Rukajärven ja Pyhäjärven läheisyydessä, tarkemman sijainnin löydät täältä.

Mahdollisuuksia löytyy monenlaiseen harrastamiseen ja loman viettoon, mm. Rukan kattava aktiviteettitarjonta on alle 10 minuutin ajomatkan päässä, eikä Kuusamokaan ole kaukana. Liikkuminen onnistuu myös julkisilla, sillä SkiBus-pysäkki on vain 300 metrin päässä. Lisätietoja aktiviteeteista löydät täältä.


Varustus

54,5 m² + parvi 20 m² kahdeksalle henkilölle. Makuuhuoneissa kaksi sänkyä: toisessa parisänky ja toisessa kerrossänky. Parvella kolme sänkyä. Olohuoneessa levitettävä sohva.

Varustus on kattava: TV, radio / CD, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni/liesi, leivänpaahdin, takka, lattialämmitys, silitysrauta/-lauta, ja hiustenkuivain.

Ulkona on pistokepaikka autolle, jota vuokralaiset saavat vapaasti käyttää. Olohuoneessa on takka, polttopuut sisältyvät hintaan.

Kaikki mitä mökillä kaapeista löytyy ovat vuokralaiset käytössä esim. kahvit & yms. syötävät, sekä talous- ja wc-paperit. Toivottavaa on, että paperia sekä esim. astianpesukoneen ja siivoukseen tarvittavia pesuainetta löytyisi myös aina seuraavalle tulijalle.

Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, mökiltä löytyy peitot & tyynyt kahdeksalle hengelle. Asiakas vastaa asunnon siivouksesta vuokra-aikana. Mökki tulee jättää samaan kuntoon, kuin se oli. Loppusiivouspalvelu tilattavissa huoltoyhtiö Pertti Saapungilta, puh.0400 586889, hinta 80€. Tilaus tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen lähtöä.

Varaa Ropenkelo!

Tutustu Ropenkeloon, katso kuvagalleria.